Název | Množství a jednotka |
---|---|
Madeirské víno | 100 ml |
hlíva ústřičná | kousek |
silný hovězí vývar | 400 ml |
tymián | 1/4 lžičky |
rajčatový protlak bez konzervantů | 1 lžička |
máslo | 20 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
cukr |
Postup: Panenku (vepřovou, telecí) nakrájíme na špalíky o délce asi 15 cm. Ze všech... zobrazit recept
Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme... zobrazit recept
Postup: Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zalijeme masovým vývarem... zobrazit recept
Postup: Cibuli a špek nakrájíme nadrobno a na másle orestujeme. Přidáme nakrájenou... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...